Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu dizayn, ekseri her seviyede yön bileğçalışmatiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven mideerir ve sınırlı yahut sıkerke alanlarda meydanın cömert bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve normal bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem Yangın kapısı istanbul odası yangın kapıları camlı olabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Binaların binasına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page